Vi fixar en ny bilnyckel medan du väntar.

BESÖK OSS PÅ WWW.BILLASSPECIALISTEN.SE FÖR ATT LÄSA MER

 

Låspunkten & Billåsspecialisten är bland de bästa i Stockholm på billås.

Har du låst dig ute ur din bil? Ring oss så kommer vi!

Har du tappat alla nycklar https://chiefessays.net/ till din bil? Kontakta oss så kan vi tala om vad vi kan göra för just din bil.

Ingen nyckel till din dragkrok? En låsbar/avtagbar dragkrok måste monteras bort vid bilbesiktning annars måste bilen återbesiktas. Vi kan i de flesta fall tillverka nya nycklar till dragkroken om låset är helt. Annars hjälper vi er att ta bort låset så bilen klarar en besiktning.

Vi har god kunskap om mekaniska billås och kan snabbt ta fram nya nycklar till bilen. Vi kan även reparera och stifta om lås vid behov.

Har du nyckel med transponder? De flesta bilar från 1995 och senare har transpondernycklar. Vi klonar transponderchip till de flesta bilmodeller. Låspunkten har de senaste maskinerna och kan hjälpa er med en ny nyckel på bara 15 minuter och till en bråkdel av priset jämfört med vad en orginalbilverkstad tar.

Kan vi göra en ny nyckel till just din bilmodell? Vad kostar min bilnyckel? Hör av dig till oss så http://www.essayforever.com/ får du ett snabbt besked. Det vi behöver veta är bilmärke, bilmodell & årsmodell och reg.nummer.

OBS!  Nu kan vi ”klona” fjärrkontrollsfunktionen på bilnycklar, det gäller endast vissa fjärrkontrollsnycklar! Ring oss så kan vi kolla upp detta eftersom det tillkommer nya modeller hela tiden.

NYHET! Nu kan vi kopiera nyare typer av BMW nycklar & inom kort även VOLVO.

Ring oss så berättar vi mer.

 

BESÖK OSS PÅ WWW.BILLASSPECIALISTEN.SE FÖR ATT LÄSA MER